lördag 24 oktober 2009

Gamm-Polaris! :)))


Börjar med lite vinterbilder till alla som inte har det så vackert å fint som vi!

Sen första snöflingan föll har barnen tjatat om att ta ut nån av skotrarna ur garaget, igår gjorde jag det :) Blev vår kära gamm Polaris (notera "burkar-handtaget" hehe;) ) som fick avsluta sommarförvaringen och vi knöt fast pulka och tefat bakom och gjorde en bana ute på gården bakom huset, där vi körde runt runt på kvällen. Hade minst lika skoj som ungarna, barnslig som man är :))

Här sitter barnen å väntar bakom skotern medan mamma (som vanligt) "bara" ska göra nåt först, här lägga på mer ved på brasan :)

Startklara killar :) "Men maaaammmmaaa!!! Gör inget annat nu! Nu faaaar vi!!" :))

Kvadd!! Vi brukar köra till Bilprovningen alldeles intill, där finns stora gräsytor så man kan få rätt bra sladd på ungarna, med roliga kvaddar i lössnön som följd :) Snön man då får i ansiktet slickas med fördel bort med lång tunga :))

Matpaus! Barnen hade önskat hamburgare till middag så självklart blev det brasa och utemiddag. Skönt att värma och torka sig lite innan fortsatt pulkåkning oxå.

Nä nu ska vi ut igen säger barnen, så det är väl bara å hoppa i täckbrallorna å ut å slita igång Gamm-Polarisen igen :) Kommer bli jätteskoj :)




2 kommentarer:

  1. Å gud så roligt!!! Det där kommer de att minnas när de blir äldre!! Tänk vilken fördel vi har här uppe med allt vad det innebär, visst har vi lite avstånd ibland men alla 4 årstider som vi får uppleva är ju hur kanon som helst!

    SvaraRadera
  2. Tycker precis som du Johanna! När det kommer till årstider så bor vi alldeles perfekt och man kan göra så mycket mer saker året runt om man nyttjar varje årstids speciella egenskap, något man inte kan göra på så många andra ställen i vårt land!

    SvaraRadera