fredag 11 september 2009

På G igen :)

Åh så härligt att vakna en morgon å känna sig frisk igen! Vakna vid kvart i 6 å visserligen lite ont i halsen, men den här utmattande sjukdomskänslan i kroppen var försvunnen, så skönt! Vid 8 börja barnen kvittra å märkte snabbt att det var likadant me dom å jag märkte hur dom saknat att orka leka med varann. Hela veckan har ju nån av dom legat i feber och så sent som igår kväll hade Emanuel 39 grader, men nu verkar han må hur bra som helst! Låter dom vara hemma å friskna till ordentligt så får det bli dagis/förskola igen på måndag!

Solen lyser idag, ännu en sak som gör en pigg och glad, att det blåser lite är bara bra tycker jag. Byggarn Perra har nämligen sagt att jag ska grunda och måla första varvet på en massa brädor som han till veckan ska spika upp, ska bli innertaket på verandan (farstukvisten, bron, altanen, ja lr va ja nu ska kalla det?!) Det är ju som dåligt väder annars nu på hösten för att måla, torkar himla sakta och därför är det bra med lite blåsväder :)

Till veckan kommer en firma från Storuman och monterar upp nya stuprör samt snörasskydd. Elektrikern ska koppla in spotlights i innertaket på bron å en ny lampa till garaget.
Mina nymålade LILA (!) garagedörrar kom på plats igår och i slutet på nästa vecka kommer materialet till det som ska bli räcke runt hela bron. Sen är det bara lite mer målning, stolparna, väggen å sånt, så ja, kanske om 2 veckor är det klart! Längtar så mycket att få se slutresultatet!

Tror det kommer bli jättefint. Justja... har beställt gångjärn på Järnia som oxå kommer till veckan, dom ska vara till en 2-dörrars lucka som ska vara i ena kortsidan av bron, då får jag ett extra litet förråd på 10 kvm :) fiffigt va? :) En annan grej jag tänkte bygga på bron är en bred bänk - med lock - för att förvara allt möjligt som annars ligger å dräller på golvet i hallen, typ cykelhjälmar, skoterhjälmar mm mm mm! Blir kanoners :)


Kolla vad mammas lille hjärta ritade fint en dag när han var sjuk - ett kärlekshjärta till mamma sa han. Sånt som gör en lycklig varje dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar