tisdag 8 september 2009

Gårdagen...

Igår hade Elias feber och fick stanna hemma från dagis. Med risk för att oxå vara smittad så fick även Emanuel stanna hemma. Dom låg å myste mest hela dagen men till slut blev det lite tråkigt för Emanuel som inte var sjuk egentligen.

Byggaren var här och rev bort ett fönster som sedan tidigare var igenspikat från insidan. Jag fick hjälpa till och måla där sen och även en del andra brädor som ska upp idag. Sen började han med "kjolen" lr va de nu kallas (???), iaf det som täcker altanens undersida. Han skruvade framsidan men sen fick jag och Emanuel dra alla "utfyllnadsskruvar" Emanuel var som vanligt jätteduktig, blev rätt tungt för hans små armar men han kämpade på jättebra!





Elias höll sig inne men ville jag skulle öppna fönstret dit bak åsså satt han inlindad i ett täcke på sängen och kollade på när Boris jobbade med traktorn vid sin verkstad :) Jättekul å kolla på tycker Elias!










Sen så har vi ju en hundvalp som inte gillar å sitta fast utan mycket hellre vill vara med och han lyckades med detta under dagen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar