fredag 6 augusti 2010

Nystädad bil + Skibbikken + hund å ungar = Osmart mamma :))


Häromdagen fick jag för mig att städa upp bilen riktigt orrdentligt, vilket var otroligt välbehövligt! Dammsög och torkade i timmar totalt sett, blev jättefint...
Har ju varit jättevarma fina dagar men jag har bara målat och grejat på med en massa så fick snilleblixtidén att vi skulle ta en Skibbikkendag.. :)

Packa med massa fika, handdukar, frisbee och nåt att sitta på åsså barnen och tänkte att det nog skulle vara kul för Athos att följa med oxå... Han lossar hår nu, massor, i stora tussar som aldrig verkar ta slut.
Va väl kul att fara iväg på badstranden en dag men kan väl inte påstå att jag är nån sandfantast direkt...Sand som fastnar på kroppen å överallt! Två barn som står å slänger frisbee å hela tiden över skallen på en så en massa sand rasar ner i kaffekoppen samt på mackan, muffins eller va man än håller i handen! Grrr! Hunden som jagar denna jäkla frisbee och barn som skriker varje gång han kommer åt deras håll och gallskriker då han tar frisbeen av dom å kutar iväg :)

Ut i vattnet... rätt varmt där på det långgrunda faktiskt å efter ett tag blev Athos som tokig där i vattnet, sprang åt å fram som en dåre. Perfekt motion men samma visa som på land.. vars ställer han sig å "skakar" av vattnet tro?? :))

Kan säga att jag är rätt nöjd efter en par timmar! In i bilen me alla grejer åsså hunden... som man försökt se till att hålla sig på land på slutet för å slippa ha han helblöt i bilen.. ja men vars tro ni hunden är? såklart! ut i vattenhelvetet!! åhhhh! in i bilen hoppa han å ruska av sig, verkligen nice!

Ja hem åsså lasta ut alla grejer å sen äre ba å slit fram dammsugaren - igen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar