söndag 27 juni 2010

Midsommardagen...


Barnen fick åka med i början men va lite läskigt tyckte dom när det lutade åt alla håll :)


Här börjar väl mesta av gården vara avskalad

Ett gruslass utbrett över all lera

L90:n sjönk ju över en halvmeter ner i leran så varför inte göra ett försök att trampa åt me ett lite mindre fordon :)) Maxvikt för fyrhjulingen är ju 40 kg så borde ju ha funkat hehe.. ;)

Ja man fick som straffet för två dagars fint väder på midsommardagen, då visade tempen +10 grader och de blåste som bara den!
Hela denna dagen ägnades dock åt bra saker :) Har ju sedan bygget av nya bron velat göra om framsidan på gården men har inte känts lönt att börja förrän allt är färdigmålat. En sak som jag velat bli av med är den fula, störande raden av brevlådor som står precis framför bron och man ska skotta framför, sköta klippning runt samt att dom e ohyggligt ivägen! Nu fick jag hurtig hjälp å vi byggde ihop en ny ställning som alla fyra lådor ryms på och den ska stå i utkanten av gården. Efter det så hade vi tänkt börja greja me den f d gräsmattan jag hade på framsidan, men började även prata om att jag nog vill bli av med asfalten... sluta me att all asfalt skrapades bort å fram kom en jäkla massa vattnig lera! Man bor på värsta myrmarken kan jag säga! Traktorn sjönk djupare å djupare å vi som stod å kolla gatt dit å hoppa lite å t o m barnen fick värsta gunget på leran! Fylldes me grus men insåg att det måste grävas å köras bort massa lera, fyllas på me massa grus å använda mindre traktor för att få till det bra...

Klockan var mot 23 på kvällen innan vi gick in å de va då härliga +5 grader å samma jäkla storm som tidigare, vilket sommarväder alltså! :(

2 kommentarer:

  1. Jizus vilken duktig qvinn du är! =)

    /Ann-Louise

    SvaraRadera
  2. Haha tack men de är väl inte alldeles sant, lite knäpp stämmer nog bättre, som drar igång massa olika projekt hela tiden :)

    SvaraRadera