lördag 19 juni 2010

Regnig lördag


Jaha he vart alltså en hel helg me regn, typiskt! Eftersom man har liten möjlighet att påverka vädret brukar ja försöka fundera ut ett "regnalternativ" oxå ifall det man tänkt inte känns så kul att hålla på med pga vädret.
Den där jäkla väggen till altanen har jag ännu inte fått, min gräsklippare e på järnia för lagning av magnapull så egentligen gjorde de ju inte så mycke att de bara regnar hela tiden :)
Fick en fin överraskning, jättefin blombukett, å vips så vart man ju jätteglad! Var väl iofs det innan oxå men ännu lite gladare blev jag nog ;) Kommit på dagens aktivitet... ska såga å skruva å sätta upp fullt me hyllor i ett förråd bakom garaget. Har f n fullt me krukor, spel, leksaker etc etc fulla golvet där och har länge haft tanken att klä hela förrådet me hyllor. Vart ju perfekt dag för det idag :)
Så på me en massa myggmedel å ut å sätt igång :)

Edit: De blev till slut garaget som fick sig en omgång hyllor :) Skruvade ner två bokhyllor som tog upp alltför mycket plats i förhållande till förvaringsmöjligheter åsså sågade och skruvade vi fast nya hyllor istället. Fick massor med plats i garaget och i vinter då dom två gammskotrarna står ute, så ryms bilen där inne för första gången på flera år! :) Tack J!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar