onsdag 16 juni 2010

Avslutningar och altanbygge :)

Förra veckan var det skolavslutning på torsdag här i Sorsele. Vi följde med till kyrkan och såg vår Emanuel fira sin första skolavslutning, han gick ut förskolan i år. Alltså man minns ju hur prästen stod å mal på å man ville bara ut då man själv gick i skolan... åsså nu, en otroligt trevlig stund med sång å glädje, spex och skoj, vilken skillnad! Otrolig präst inkl andra kyrkliga medarbetare, lärare etc som ordnat allt!
En annan bra sak med avslutningsdagen... ääääntligen kändes det som en sommardag!! Åh så kul för alla att det var sånt strålande väder!

Måndag morgon förra veckan anlände Perras bygg och påbörjade bygget av min efterlängtade altan på baksidan!

Hade tur att dom blev utan material vid ett annat lååååångbygge och kunde ta mitt uppdrag emellan :) Tur med vädret var det, en härlig sommarvecka med sol å värme å inget som gick fel :)

Var Pelle L som var här och byggde och gjorde ett jättebra jobb, var snabb, duktig och gjorde allt klart på 4 dar, blev jättenöjd :)

Ska upp med en vägg och ev nån typ av lägre ram runt på nåt sätt men det har jag beställt färdigt och kommer förhoppningsvis innan helgen så jag får skruva upp det :)

Är även en del målning kvar såklart åsså lite utemöbler å sånt så det blir fint :)

I tisdags var det föräldrafika på dagis, med sång av barnen och ett firande av de barn som nu slutar dagis och börjar nere på skolan, vilket Elias nu alltså gör. En vecka kvar å sen har jag inget dagisbarn mer! Helt otroligt va tiden gått! Gissa om han längtar att få börja me dom stora barnen och framför allt va tillsammans med sin storebror Emanuel :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar