tisdag 19 januari 2010

Emanuel 7 år!!


Glömde fota ordentligt på Emanuels födelsedag och lyckades då bara få bilder där huvudpersonen är skymd :(
Igår fyllde ju alltså min stora gosse Emanuel 7 år! Helt otroligt så fort tiden går! Barnen brukar få ha kalas med massa kompisar och med Elias, som fyller på sommaren, är det ju ganska lätt, då kan man ju vara ute. Lite jobbigare å ha kalas i januari å va inne och försöka aktivera massa barn, man brukar va rätt slut med efteråt och en massa städning efteråt! Blev därför rätt glad när Emanuel sa att han inte ville ha nåt stort kalas med en massa barn utan bara ville bjuda en kompis. Puh! :) Så igår efter skola och dagis hade vi liten födelsedagsfest för Emanuel med massa paket å gott att smaska på! Som vanligt hade vi pyntat med en påse (50 st) ballonger, massa serpentiner å sånt, så det skulle se lite festligt ut.

Idag fick jag äntligen tillbaka min bil! Den har ju varit på verkstad/lackering en vecka och vi har fått köra skoter istället.

Men det är ju inga problem här i Sorsele, när vi ju har Vindelälven som omger hela samhället och gör det möjligt att ta sig i princip var som helst! Vackert äre oxå!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt med ett lugnt kalas:)man skulle ha planerat barnafödandet till att bara ha sommarbarn:)Ha det gott, vad skönt att bilen är tillbaks!

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen, å håller med sommarbarn e ju mycke smartare å skaffa sig :)
    Tack goa Johanna, ha det jättebra du med!

    SvaraRadera