söndag 10 juli 2011

Vi har det rätt mysigt :)

Ja som vanligt så bli're ju int så himla bra bilder då man fota me iphone men ides int hämta kameran idag då ja titta ner i kattlådan å såg dom söta kissarna utspridda och sovandes. Var mest den lilla grå längst till vänster på bilden som såg helkul ut, liggandes på rygg och helt utsträckt :)

Ja nu börjar denna helgen vara slut och man jobbar ytterligare 3 innan man får lite semester! Ska bli härligt, hoppas det underbara vädret fortsätter :) Haft en härlig helg men har väl inte gjort så jättemycket som jag brukar.., har ju varit så jäkla varmt så att stå å slipa och måla ute har inte känts så lockande. Igår blev det att jobba några timmar mitt på dagen, annars har man väl klippt gräset, grillat, fixat i källaren så jag kan köra webtv på min nya tv mm åsså har vi haft en kompis till barnen som sovit över, skoj skoj :)

Puh, sitter inne med fördragna persienner och ser barnprogram med barnen.. längtar till man får förflytta sig till den svala härliga källaren, håll på att dunsta bort här! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar