fredag 1 oktober 2010

I-landsproblem... :)

Ja alltså... min Iphone la av :( Åh så irriterande! Hade "jailbrakeat" den och uppdaterade den till nya OS 4.1 å ett tag efter de så blev den helknäpp, hamnade typ i felsäkert läge och gick int använda. Har grejat å installerat om, bort, tillbaka å jävlats en massa å yes! Fick igång den! Men de tråkiga är att allt ja hade på den försvann så det var som att börja om med en helt ny, dvs installera om allt och fixa alla inställningar man hade inkl att kunna skicka till denna blogg.. så därför det varit lite dåligt med det och har inte fått till det ännu, men tjurig som man är så ska ja nog fixa de me ;)

Gatt fota rimfrosten som var på hundburet en kall morgon, skitfint ute var det! Å alla härliga höstdagar vi haft, gud ändå! Hunnit fixa bort massa skit från blombänkar, ungarnas leksaker, klippt gräset en sista gång å massa annat så nu äre ba he börja snöa :)

Mitt första jobb ja sökte, kan berätta att det var en tjänst som integrationsassistent och vi var tydligen massa sökande, var då inte jag som fick det iaf så bara att jaga vidare efter ett nytt jobb. Har någon tips så säg gärna till! Intresserad av allt, kan dock inte ta jobb som innebär kvälls/nattarbete el helger pga barnen.

Vet int riktigt va ja ska skriva just nu, finns ju massor som hänt sen sist så de skulle bli för långt å tråkigt att babbla på om allt :) Gör ÄNNU ett försök att va lite bättre på att uppdatera fr o m nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar