torsdag 25 juni 2009

Less... :((((((((((((((((((((((((((((

Ja det är verkligen vad jag börjar vara, less på den här jäkla förkylningen som verkar bli värre för var dag som går! Orkar ju ingenting å har hostat sönder lungorna känns det som. Luftstrupen känns som ett öppet sår å det svider i näsan efter allt jäkla rinnsnor! Ögonen rinner å man både känner sig å ser allmänt jävlig ut :(((((((((((
Imorgon är det fredag och hela denna underbara vecka blev förstörd av att jag blev sjuk känns det som. Hittade en flaska av barnens hostmedicin å den ska ja förbruka - hoppas på bättring.

Var kanske inte så smart att måla en kväll och klippa gräset igår kväll, antar man måste ta det lugnt när man är sjuk, har feber å så, men vissa grejer måste ju göras och på kvällen mår jag oftast lite bättre. Vädret är fint å barnen härjar på så man glömmer bort lite att man är sjuk åsså börjar man greja me nåt.. ska försöka låta bli det idag - om jag kan :)

Barnen är på dagis iaf och det är då tur dom inte är sjuka oxå. Ikväll är dom bjudna på födelsedagskalas och det blir jättekul för dom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar