fredag 24 juni 2011


Blev nåt fel igår så alla bilder jag skickade hit hamnade i utkorgen och for alltså aldrig iväg. Dessa bilder är alla alltså från igår torsdag.  

Vi hade ju planerat in en heldag på hembygdsområdet och bjudit in alla flyktingar och "vanliga" Sorselebor för att umgås och ha trevligt. SFI hade ordnat en tipsrunda runt badsjön och vi bjöd sen på pizza som min arbetskamrat Hevi fixade med assistent av vår nyanställde Osman. Många pizzor blev det å goda va dom! Vi bjöd även på dricka kaffe och te och festis och klubbor till barnen. Sen hade vi med oss en massa utespel och de som ville satte igång med det. Skulle ju regna igår så man var ju lite orolig efter all planering och förberedelser, vädret kan ju förstöra allt... Men, vi kunde inte fått det bättre, kanonväder hela dagen och det kom massor av folk, jättekul å jättelyckat allt! 

Var aningen sugen att fara hem då allt var bortstädat på området och man hade bilen full me grejer som skulle diskas, men hade ju lovat barnen att fara på badsjön å bada i poolen så det var bara att he sig dit ett par timmar :) 

På kvällen fortsatte det underbara vädret så jag stökade bara ur bilen och lämnade all disk till en annan dag och var istället ute och grejade på gården, klippte gräs mm och där fick jag ju hjälp av Emanuel en stund, mammas snälle gosse :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar