måndag 15 mars 2010

Sportlovshelg!


I fredags tog vi sportlovsledigt och hade tur för det var helt underbart väder! For upp till vårt fina Nalovardo!

Elias har tidigare bara velat åka bob, inte riktigt vågat ge sig på det här med slalomskidor. Men i fredags när vi varit där uppe i backen ett tag så ville han plötsligt prova så jag skyndade iväg å hyrde skidor åt honom :) Han kämpade på jätteduktigt och Emanuel, som under dagen fått kläm på det hela, var snäll och visade lillebror hur man skulle göra :)

På lördag hade vi bestämt att fara ut med skoter och försöka hitta nåt ställe att pimpla på. Det blåste lite så jag var orolig det skulle vara kallt men när vi väl kom ut var det jätteskönt ute! På ån där vi till slut stannade och fiskade en stund så kände man inte av vinden ett dugg!

Tålamodet var väl inte det bästa hos grabbarna och dom blev snabbt less och ville istället leka med ishåvarna i all sörja som fanns. Men det spelade väl ingen roll, huvudsaken man får vara ute i fina vädret och ha det skoj :)

Hunden Athos följde också med och fick springa precis så mycket som han ville. Han älskar å följa med då vi far ut med skotern! Här är han lite nyfiken vad det är som är så spännande i dom där hålen som ungarna leker med :)

Söndag var det dags för Nalovardo igen och nu var Elias riktigt sugen på att åka skidor igen! Blåste lite den här dagen så dom stunder solen gick i moln så var det lite hurvigt där faktiskt.. Men, det bästa av allt...kolla filmen!! Grabbarna har varit så otroligt duktiga, tränat å kämpat å är nu redo för stora backen! Nästa gång då jäklar ska vi åka i den riktiga, stora liften å backen, det blir skoj! 6 års kämpande för mamma, där man suttit å dragit sig upp på bob i den lilla repliften, nött upp x antal handskar å fått blåsor på händerna - det är äntligen över nu! :)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar